Kontakt

Relaxino, uslužno trgovački obrt
Kumičićeva 2, HR-10000 Zagreb

OIB: 55498825593

kontakt osoba: Andreja Milas, dipl.oec
@: andreja.milas@relaxino.com
Skype: andreja.milas

www.relaxino.com

Žiro račun: Zagrebačka banka d.d., 2360000-1102279156 

PDV IB: HR55498825593

 

Andreja Milas, diplomirana je ekonomistica iza koje je više od 24 godina radnog iskustva u turizmu. U okviru rada u agenciji Generalturist, specijalizirala se za produkt Wellness kojeg je uspješno vodila te prva u Hrvatskoj izradila katalog Wellness koji je kroz 10 godina redovitog izlaženja predstavljao ponudu najpoznatijih wellness destinacija.

Na pokretanje portala Relaxino odlučila se 2012 godina, primijetivši na tržištu nedostatak takve specijalizirane platforme. Veliki broj zadovoljnih klijenata koji joj se obraćaju (i uvijek iznova vraćaju), s molbom za preporuke najboljih destinacija za njihove potrebe, potvrda je da su u portalu Relaxino prepoznali mjesto na kojem će dobiti najbolju ponudu za prihvatljivu cijenu. I sama voli putovati, istraživati prirodne ljepote te kulturnu, ali i gurmansku ponudu.

Na odmor i izlete najčešće odlazi u krugu obitelji koju čine suprug, kćerka i maltezer Charlie. Za lijepog vremena najradije otkrivaju nove destinacije kroz duge šetnje, vožnju biciklima koje se nerijetko pretvaraju u prave male istraživačke pohode, a hladniji vikendi rezervirani su najčešće za uživanje na snijegu, a ujedno i istraživanje ponude toplica i termi koje na svom portalu Relaxino promovira.

 

OGLAŠAVANJE