O portalu

Relaxino je mjesto koje vam nudi pomoć u pronalaženju idealne destinacije, ali  i načina za relaksaciju duše te njenog vjernog čuvara - tijela. Portal koji je pokrenut s idejom stavljanja naglaska na wellness ponudu te specijalizacije za kreiranje najljepših relax paketa na najrazličitijim destinacijama, zbog širokog interesa posjetitelja, profilirao i kao mjesto na kojem se može pronaći puno širi spektar ponuda za putovanja, ali i mjesto na kojem se kreiraju ponude prema individualnim zahtjevima.

Relaxino je portal koji nudi i mnoštvo informacija o raznim destinacijama, ističući najbolje iz njihove ponude te izdvajajući i zanimljivosti. Najbolje je mjesto za istraživanje sportsko rekreativne ponude, ali i ponude kulturnih događanja, a kao dodanu vrijednost svake destinacije, budućim posjetiteljima predstavlja i njenu okolicu.

Relaxino je portal na kojem možete naći najbolju ponudu za:

 ...sebe – koliko puta ste čuli/pročitali da prvo morate znati usrećiti sebe kako biste sreću mogli pružiti i onima koji vas okružuju?! Dan ili vikend koji ćete odvojiti samo za sebe i svoju ugodu, zasigurno će vam donijeti promjenu nabolje.

... posebnu osobu ­­– svi volimo i trebamo pažnju i nježnost. Iznenadite svoju posebnu osobu nezaboravnim romantičnim vikendom, ili tek zajedničkim popodnevom provedenim u nekoj od wellness oaza...Masaža u dvoje i zajedničko opuštanje u jacuzziju uz svijeće i čašu pjenušca osvježit će svaku ljubavnu priču.

 ...obitelj –  zajedničkim obiteljskim trenucima jednako se vesele i djeca i roditelji. Kako biste ih učinili dijelom nezaboravnih obiteljskih uspomena, potrudite se da budu puni radosti i smijeha. Kupanje u bazenu s valovima, spuštanje niz tobogane ili brzu rijeku, neće biti beskrajno zabavno samo njima, već ćete i  sami probuditi uspavano dijete u sebi.

 ...prijatelja kojeg sve manje viđate - pođite zajedno na odmor u prirodu ili provedite koji sat ili dan u dugim razgovorima uz opuštanje u raznolikoj ponudi termi ili toplica... Vrijeme uloženo u trenutke druženja s prijateljima uvijek se višestruko isplati...

 ...poslovne  partnere – zašto ne biste uspješnoj poslovnoj suradnji nazdravili ugodnim druženjem uz fini obrok i kapljicu  ili partnere počastili zasluženim wellness odmorom?! U Relaxino ponudi su i relaksirajući menadžerski vikendi uvijek dobrodošli za obnovu energije za sve buduće projekte...

 

 

Napomena: internetski portal Relaxino ne organizira putovanja, nije turistička agencija i ne odgovora za ispravnost ponuda putovanja.